Ontwikkeling

Momenteel dragen wij geen standaardproducten of oplossingen op onze website, neem voor meer informatie contact op voor R&D zaken. Staes IT realiseert software en hardware oplossingen op maat.

In ons werk streven wij efficientie na; hoge compatabiliteit en potentie voor latere uitbreiding hebben wij hoog in het vaandel.

 

Kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering

Denk hierbij aan kantoorautomatisering zoals workflow integratie in uw MS Office, CRM of SAP pakket, netwerkontwerp en inrichting, serveronderhoud en SLA's.

 

U gingen voor: de Nederlandse overheid, zorginstellingen, detailhandel, gedrukte pers en video media, e-sport tournaments, verenigingen en automatiseerders.

 

Industriƫle automatisering

Industriele automatisering

Voor industriƫle automatisering zijn wij uitgerust met ervaring op het gebied van embedded systems (denk aan Linux ARM, microcontrollers, WinXPe en PLC's), elektrotechniek, regeltechniek, robotica.

 

Eerdere projecten waren voor: Educatieve instellingen, productie bedrijven, volumehandel, 'special effect' shops, evenementen en press releases, transport sector, beveiligers en automatiseerders.

 

Hardware & Infrastructuur

Computer

Met het inrichten van ICT infrastructuur hebben wij veel ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen zowel ontwerpen, voorzien in benodigdheden en installeren, of schakel ons als consultent in om een aanbod te kwalificeren.

 

Ook voor particulieren leveren wij computers, notebooks en randapparatuur op verzoek, al is het voor menig tegenwoordig een standaard 'supermarkt' computer afdoende. Mocht u op zoek zijn naar een uitzonderlijk systeem of vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie, ben u bij ons zeker aan het juiste adres.