Website tarieven

Alles is maatwerk en dus ook de prijs. Onze ervaring leert dat een website waar we zelf achter staan en dus een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft vaak vanaf hetzelfde bedrag start.

 

Voorbeeld 1   (meest populair)

Als we ervan uitgaan dat u uw website in eigen beheer wilt hebben heeft u een CMS nodig, wij adviseren Contao. Het is een robuust systeem maar toch open source, wat de kosten aanzienlijk drukt en ons meer vrijheid geeft om uw wensen te verwezelijken. We gaan in dit voorbeeld uit van een fotogallerij, emailend contactformulier, sitemap, nieuwspagina en archief, een eenvoudig menu met 10 items, geen banners of actiezegels in de tekst, uitgebreide bezoekers statestieken, extreem zoekmachine geoptimaliseerd, met caching en sneller ladende afbeeldingen.

 

Het allerbelangrijkste in dit lijstje is natuurlijk het CMS dat dit alles mogelijk maakt: via een beveiligd menu kunt u zelf de hele website aanpassen, waar dat vroeger alleen voor de nieuws pagina gold.

 

De website volgt de strenge webrichtlijnen bepaald volgens het Besluit Kwaliteit Rijksoverheidswebsites, is W3C validated, zeer zoekmachine vriendelijk, snel en is gestructureerd volgens de webontwikkeling best-practices.

 

Deze website kan Staes IT maken vanaf 1000 euro.

 

Voorbeeld 2

Gelijk aan bovenstaande maar bevat meer mogelijkheden. Vaak gewenst zijn een producten catalogus, downloadbare bestanden, PDF buttons, meerdere formulieren, meerdere nieuwscategorie├źn, een forum of ticketsysteem of helpdesk, zoekfunctie.

 

U kunt meerdere gebruikersgroepen maken, en uw werknemers verschillende delen van uw website laten onderhouden zonder dat ze overal bij kunnen.

 

Deze website kan Staes IT maken vanaf 2500 euro.

 

Voorbeeld 3

U wilt alleen een webaanwezigheid van 1 pagina zonder mogelijkheid voor eigen beheer, vooral een visitekaartje dus. Via zoekmachines bent u goed te vinden. U krijgt uw eigen professionele emailadressen op uw domein zodat klanten u altijd kunnen vinden.

 

(Het is echt af te raden een adres te hebben als @planet.nl @hetnet.nl of @kpn.nl want ooit zal u willen overstappen zonder onbereikbaar te worden op dat adres.)

 

Deze website kan Staes IT maken vanaf 150 euro.